Les activitats de la Setmana Jove a Solivella

Fins al 10 d'agost es podrà gaudir de les activitats organitzades per l'Associació AiAi LuJuvent

La «Setmana Jove» de Solivella és el nom sota el qual s'agrupen múltiples activitats organitzades per l'Associació AiAi LuJuvent i que es duen a terme entre el 18 de juliol i el 10 d'agost al municipi de la Conca de Barberà. Junt amb AiAi LuJuvent també hi col·laboren l'Ajutament de Solivella, l'Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

La Setmana Jove

La primera de les activitats de la Setmana Jove es va dur a terme el passat dimecres, 18 de juliol. Es tracta del Parc mòbil de trànsit, que ajuda i anima als infants i joves a conduir amb precaució i seguretat. El Servei Català de Trànsit és l'encarregat de dur a terme aquesta iniciativa. Per a la pròxima activitat haurem d'esperar fins al 5 d'agost, a la tarda; dia en què es realitzaran jocs de cucanya i, després de les activitats lúdiques, es podrà assistir a un berenar popular.

  

Un any més es farà el Piscineja, una activitat organitzada per l'Oficina Jove de la Conca de Barberà. Es tracta de diverses activitats aquàtiques com una gimcana i altres jocs amb flotadors estrambòtics i jocs submergibles. El dia 8 d'agost es farà el taller Tuneja't-Shirt, en el qual els assistents podran transformar la seva samarreta.

  

El dia 9 d'agost, al Local de Joves, l'Associació AiAi LuJuvent organitzarà el Torneig de Fifa en què els assistents es competiran per veure qui és el millor jugador de futbol virtual, L'endemà, per cloure la Setmana Jove, al mateix Local de Joves, es farà el Torneig de Futbolí. D'aquesta manera es tancarà una altra Setmana Jove de Solivella, us convidem a assistir a totes les activitats que us siguin possibles, segur que gaudireu un munt.

Imatge del cartell amb el programa de la Setmana Jove de Solivella
Imatge del cartell amb el programa de la Setmana Jove de Solivella | cedida