Imatge de l'AP-2 amb alguns vehicles circulant

Afectacions viàries en els accessos a l'AP-2 a Montblanc: fins a l'1 de juny

En algunes hores no es podrà entrar o sortir de l'autopista i els usuaris hauran d'utilitzar altres enllaços

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha anunciat aquest dimecres que des d'aquest dijous i fins al pròxim 1 de juny hi haurà afectacions viàries als accessos de l'AP-2 a Montblanc a conseqüència dels treballs de pavimentació per a la restitució dels vials de l'enllaç de la citada via a la capital de la Conca de Barberà.

Segons ha explicat el MITMA en un comunicat, les obres formen part del procés d'eliminació dels peatges de l'AP-2 i suposaran diverses restriccions d'accés o sortida a la citada via. En aquest sentit, aquest mateix dijous els vehicles no podran entrar a l'autopista des de Montblanc entre les set del matí i les vuit del vespre, una situació que es repetirà el divendres, en horari de set del matí a una del migdia.

Afectacions fins al dimecres 1 de juny

Les afectacions viàries continuaran la pròxima setmana, però en aquest cas serà per als vehicles que circulin per l'autopista i vulguin sortir-ne. Dilluns i dimarts, la sortida de l'AP-2 a Montblanc estarà tallada entre les set del matí i les vuit del vespre. Finalment, el dimecres 1 de juny, entre les set del matí i la una del migdia, els vehicles no podran entrar a l'autopista, mentre que des de les tres de la tarda a les deu de la nit no en podran sortir.

Mentre que durin els treballs i les afectacions, la incorporació o la sortida de l'AP-2 es podrà fer a través dels enllaços de l'Albi (Les Garrigues) i de Valls (Alt Camp).