Imatge de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga destinarà 10.000 euros a Càritas per comprar menjar fresc

Gràcies a l'aportació també es podran adquirir altres objectes que puguin ser de necessitat

L’equip de govern de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, portarà a votació pel proper ple municipal un conveni de col·laboració amb Càritas de l’Espluga de Francolí. Es volen destinar 10.000 euros a l'entitat per tal de comprar menjar fresc pels seus usuaris.

A banda, aquest conveni permetrà que Càritas Espluga també pugui pagar material escolar, excursions de menors, llibres de text, roba i altres objectes de primera necessitat als seus usuaris.

L’any 2021, ja es va incrementar la partida pressupostària destinada a Càritas passant dels 3.750 euros als 10.000, tenint en compte l’increment de famílies que va tenir l’entitat després de la pandèmia. Ara, amb aquest conveni, Càritas, a banda de poder comprar menjar fresc als seus usuaris també pot adquirir altres objectes que puguin ser de necessitat.

Per últim, amb aquest conveni s’evidencia el compromís de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb l’entitat de Càritas de l’Espluga i posa en valor la tasca imprescindible de totes les persones voluntàries de l’entitat.

Cedeixen cal Massip al Consell Comarcal

Per altra banda, l’Ajuntament de Montblanc  ha decidit cedir, a través de la fórmula de mutació demanial subjectiva, l’immoble situat al número setze del carrer Sant Josep de Montblanc al Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

L’acord, autoritzat ahir per unanimitat en el ple de l’Ajuntament, permetrà que l’ens comarcal pugui ampliar les seves instal·lacions emplaçades al palau dels Alenyà, amb l'edifici situat just i conegut popularment com Cal Massip.