consell comarcal de la conca de barberà

Els alumnes de la Conca de Barberà ja poden sol·licitar l'ajut de menjador escolar per al curs 2021-2022

El tràmit es pot fer a partir del 3 de maig i fins al dia 31 del mateix mes

A partir del 3 de maig i, fins al dia 31 del mateix mes, es podran sol·licitar els ajuts individuals de menjador escolar a la  Conca de Barberà. Pot demanar l'ajut l'alumnat  que estigui matriculat en qualsevol dels cursos dels ensenyaments des de segon cicle d'educació infantil a ensenyaments obligatoris a la comarca, que no tingui el servei de menjador amb caràcter preceptiu, és a dir, gratuït, que no estigui en acolliment residencial i que faci ús del servei de menjador escolar.

Les persones sol·licitants cal que presentin una sol·licitud  per a cada alumne, que ha de tenir DNI. Si no en té, s'ha de demanar la targeta provisional d'identificació a Hisenda. La sol·licitud es podrà tramitar, exclusivament, per via telemàtica a través de la pàgina web del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Per tal de tramitar l'ajut, es faran sessions de suport a Montblanc, els dies 10, 17, 24 i 31 de maig, a l'Espluga de Francolí, els dies 13 i 27 de maig, a Sarral el dia 9 de maig i a Santa Coloma de Queralt els dimecres i els divendres.