Calendari escolar

S'obre la convocatòria dels ajuts de menjador escolar a la Conca de Barberà

És oberta fins al 30 de juny i s'ha de sol·licitar telemàticament

A partir d'avui dia 30 de maig i fins al dia 30 de juny, es podran sol·licitar els ajuts individuals de  menjador escolar  per l'alumnat de la  Conca de Barberà. Aquest ajut el pot demanar l'alumne que estigui matriculat en qualsevol dels cursos dels ensenyaments des de segon cicle d'educació infantil fins a ensenyaments obligatoris a la comarca.

Com a novetat, aquest curs 2022-2023 també pot sol·licitar l'ajuda l'alumnat matriculat als cursos de P1 i P2 del primer cicle d'infantil  dels municipis de Blancafort i de Solivella, ja que són les dues escoles de la comarca de titularitat de la Generalitat on s'han implantat aquests cursos, és a dir, que la llar d'infants està integrada a l'escola.

Les altres condicions que ha de complir l'alumnat és que no tingui el servei de menjador amb caràcter preceptiu, és a dir, gratuït; que no estigui en acolliment residencial i que faci ús del servei de menjador escolar. Les persones sol·licitants cal que presentin una sol·licitud per a cada alumne, que ha de tenir DNI. Si no en té, s'ha de demanar la targeta provisional d'identificació a Hisenda.

La sol·licitud s'ha de tramitar a partir d'avui dia 30 de maig  exclusivament per via telemàtica. Cal tenir en compte, que el tràmit no es pot realitzar des de telèfons mòbils o tauletes. A la pàgina web del Consell Comarcal de la Conca de Barberà: www.concadebarbera.cat. es poden consultar les bases de la convocatòria i es podrà accedir al tràmit de sol·licitud.

Per aquelles persones que tinguin problemes telemàtics, tindran suport demanant cita a Montblanc: els dies 30 de maig i 13, 20 i 27 de juny (reservant cita al Consell Comarcal). L'Espluga de Francolí: els dies 10 i 17 de juny (reservant cita al CAP). Sarral: el dia 7 de juny (reservant cita a l'Ajuntament). Santa Coloma de Queralt: els dimarts, els dimecres i els divendres (reservant cita a Base Activa).