Dues nenes amb motxilla escolar

Més de 600 alumnes de la Conca de Barberà faran ús del servei de transport escolar

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà inverteix 660.000 euros en aquest servei

Prop de  400 alumnes de la Conca de Barberà  faran ús, durant el curs 2021/2022, del servei de  transport escolar. El gestiona l'àrea d'ensenyament del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Concretament, han sol·licitat el servei 399 nens i nenes. 261 són d'estudis obligatoris, des d'infantil fins a 4t d'ESO. Els 138 restants formen part dels estudis no obligatoris, de batxillerat, cicles formatius i Tilmar.

Les famílies han pogut sol·licitar  el servei aquest estiu i l'han tramitat en línia a través de la pàgina web del Consell Comarcal.

El servei de transport escolar d'aquest nou curs es farà en un total de 23 itineraris  diferents. Tenen rutes que passen per la majoria de municipis de la comarca. No obstant això, s'ha ajustat l'horari de retorn de les rutes 1 i 2 per adaptar-se a la jornada intensiva de l'Institut Joan Amigó de l'Espluga de Francolí.

Inversió de 660.000 euros

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà inverteix 660.000 euros per al funcionament d'aquest servei, que es va instaurar, a la comarca, l'any 1990.

A més, a través de l'aplicació de telefonia mòbil, BatOnRoute Safe, es fa una gestió més acurada del servei. Es té coneixement, a temps real, de l'estat de les rutes, així com també es poden enviar alertes i notificacions a les famílies. Al mateix temps, és l'eina que utilitzen aquestes per comunicar les absències d'algun dels alumnes.