Imatge de l'interior d'un autobús.

S'amplia el servei de transport públic de viatgers de la Conca de Barberà

L'aportació econòmica ha passat de 80.000 a 135.000 euros i això ha permès que hi hagi nous serveis

Novetats destacades en el servei de  transport de viatgers de la  Conca de Barberà. La presidenta del Consell Comarcal, Carme Pallàs, i el conseller d'infraestructures i territori Juan Manuel Cabello, han anunciat noves línies en les línies d'autobusos de la comarca.

Actualment, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ja gestiona 13 rutes  de transport de viatgers que uneixen diferents municipis de la comarca amb Montblanc, Santa Coloma de Queralt i l'Espluga de Francolí. Aquest servei, l'any passat el van utilitzar 5224 usuaris, fet que demostra que és utilitzat pels usuaris d'aquelles poblacions de menys habitants amb aquelles de major nombre que disposen de serveis com el centre d'assistència primària, el mercat, entre d'altres.

Nou conveni

Aquest servei és finançat per la Direcció General de Transports de la Generalitat i mitjançant un nou conveni que incrementa l'aportació econòmica, es vol incrementar el nombre de línies a demanda entre La Guàrdia dels Prats, Lilla, Prenafeta, Rojals i Montblanc, l'ampliació entre Santa Coloma de Queralt i Montblanc i els horaris.

L'aportació econòmica ha passat de 80.000 a 135.000 euros  i això ha permès que s'ampliïn els serveis i les línies, de tal manera que tots els municipis disposin d'aquest servei tan necessari.

Per donar a conèixer aquests serveis, s'està fent la impressió de fulletons amb  codi QR on apareixen tots els horaris, així com que a les parades dels busos on es posarà un codi QR per tal que la ciutadania es pugui descarregar-ho i tenir-ho al mòbil.

Pròximament i un cop estiguin tots els fulletons, es farà  difusió a través de les xarxes socials del Consell Comarcal i dels ebando dels municipis de la Conca de Barberà.