L'església de Sarral enmig d'algunes cases del poble.

'Anuncia't': La campanya de Sarral que vol acostar els joves en situació d'atur a les empreses del poble

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Pla Local de Joventut 2021-2024

L'Ajuntament de Sarral  vol acostar les  persones joves que són demandants d'ocupació a les  empreses  del mateix poble per tal de dinamitzar l'oferta i la demanda intermunicipal. Per aquest motiu, ha engegat la campanya 'Anuncia't', que té per objectiu oferir més oportunitats a les persones joves per viure al poble plenament.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Les persones joves interessades a formar part de la iniciativa han d'omplir un  formulari  molt breu i adjuntar-hi el seu currículum. L'Ajuntament, per la seva banda, es compromet a fer arribar la seva candidatura a les empreses sarralenques, en els àmbits professionals escollits pels joves.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Pla Local de Joventut 2021-2024, l'eina que agrupa i connecta de manera funcional les polítiques de joventut i les línies de treball impulsades des de l'Ajuntament.

Des del consistori exposen que «Anuncia't vol contribuir a generar un sentiment de pertinença i d'arrelament  al municipi de Sarral, però també orientar i acompanyar els joves en la definició del seu projecte de vida, així com afavorir una transició escola-treball positiva».