L’Any Pompeu Fabra arriba a l’Espluga de Francolí amb una exposició a la Biblioteca

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola acull una mostra que es podrà visitar durant un mes sencer, per endinsar-se en la figura i l'obra de Pompeu Fabra

Amb motiu de la celebració dels 150 anys del naixement del Pompeu Fabra i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya va declarar el 2018 l'Any Pompeu Fabra, amb l'objectiu de difondre la figura i l'obra d'aquest personatge essencial de la cultura catalana.

L'Any Pompeu Fabra va incloure una munió d'actes diversos a tot Catalunya per reconèixer la seva obra, i l'Espluga de Francolí també s'hi ha volgut sumar enguany.

Una exposició s’endinsa en la figura i l’obra de Pompeu Fabra

Aquest mes d'octubre els visitants que ho desitgin podran endinsar-se en la figura i l'obra de Pompeu Fabra  a partir de l'exposició ‘Pompeu Fabra. Una llengua completa’.

La mostra compta  amb la col·laboració de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i del Servei de Català de la Conca de Barberà  del Consorci per a la Normalització Lingüística i fruit d’una producció de la Direcció General de Política Lingüística.

La mostra estarà oberta al públic del 21 d'octubre al 21 de novembre, a la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí (Torres Jordi, 16, 1a). L'horari de visita serà dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 17.00 a 20.00 hores i dimecres de 9.00 a 12.00 hores.