Assistents a la roda de premsa d'avui

Aventura't al Museu: neix una nova proposta turística per a famílies a la Conca de Barberà

Es tracta d'un joc que neix del projecte del PECT TurisTic en Família del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà  compta amb un nou recurs turístic  per tal que les famílies gaudeixin del patrimoni a través de la mecànica del joc.

Es tracta d'un joc que neix del projecte del PECT TurisTic en Família del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Compta amb la col·laboració de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Escanejat un  codi QR que troba a l’entrada del museu, es pot anar desglossant la història de la col·lecció del Museu. En aquest sentit, s'explica la història de la Conca des de la prehistòria, l’edat mitjana, l’edat moderna i la contemporània.

També es podran esbrinar alguns trets de la resta de museus de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Al mateix temps els  10 enigmes que s’han de resoldre ajuden a entendre perquè el paper de les dones és invisibles en bona part de la història de la Humanitat.

El programa PECT 

Aquesta iniciativa de col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona s’ha fet a través de l’operació Patrimoni Cultural del  projecte europeu  de competitivitat territorial PECT TurisTic en Família.

Són projectes de recerca i innovació en el  turisme  de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre com a gestors de les destinacions turístiques familiars. Entre els objectius de l’operació hi ha d’aconseguir que els equipaments museístics i culturals siguin un actiu per atraure el públic familiar.