Pla detall de la façana del rectorat de la URV a Tarragona, amb la inscripció de la universitat i diverses banderes

Blancafort serà la seu d'un dels tallers de la Setmana de la Ciència de la URV

La Setmana de la Ciència és l'esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot Europa de l'11 al 20 de novembre

Aquest divendres dia 11 de novembre, el municipi de  Blancafort  serà seu d'un dels tallers que organitza la Universitat Rovira i Virgili  amb motiu de la Setmana de la Ciència. En concret, serà el taller "Quin aliment ens ajudarà a mantenir una bona salut intestinal?", a càrrec de l'Adrià Vilalta, investigador al Departament de Bioquímica de la URV. Va dirigida a un públic d'edats compreses entre els 7 i 12 anys i es realitzarà al local social a les 17.00 h.

La Setmana de la Ciència és l'esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot  Europa de l'11 al 20 de novembre. Un gran nombre d'entitats i institucions d'arreu organitzen activitats amb l'objectiu de fomentar l'interès de la societat per la ciència i el coneixement. Té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Al llarg de la xerrada  explicaran com és la funció intestinal i curiositats que l'envolten, i s'analitzaran els aliments segons si són saludables o no a través de la simulació d'una pràctica de laboratori per aprendre la importància de menjar de forma saludable i equilibrada per al nostre intestí.

En l'organització del taller de la Setmana de la Ciència de la Universitat Rovira i Virgili col·laboren el Campus Extens de la Conca de Barberà, l'Ajuntament de Blancafort, l'Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Diputació de Tarragona.