Vistes aèries de l'entorn del Castell de Queralt totalment calcinat per l'incendi

L'onada de calor preocupa als Bombers i eviten donar per extingit l'incendi de la Conca

El cos no hi ha trobat cap fumerola però continuarà vigilant el perímetre cremat per precaució

L'incendi de Santa Coloma de Queralt encara cueja. Els Bombers de la Generalitat eviten donar-lo per extingit davant l'arribada de l'onada de calor, malgrat que aquest dilluns no hi han trobat cap fumerola a la zona.

Una dotació del cos seguirà vigilant el perímetre cremat matí i tarda per precaució. L'anunci de control de l'incendi de la Conca de Barberà i l'Anoia el van donar els bombers per controlat el 26 de juliol. Es van cremar 1.700 hectàrees.

Segons els Agents Rurals, la principal hipòtesi sobre l'origen és un accident mecànic provocat per un cotxe o un tractor.

Petita revifalla de l'incendi

Tot i no haver-hi cap fumerola aquest dilluns, els Bombers van haver d'actuar durant el diumenge. El cos va apagar una petita revifalla de l'incendi de la Conca de Barberà i l'Anoia.

La represa s'ha produït pels voltants del migdia a la zona del riu Boix, al flanc dret del foc. Ha cremat fullaraca al perímetre d'una taca verda. Tres dotacions dels Bombers —amb EPAF— han sufocat les flames amb l'ajut d'eines manuals.

La setmana passada es va produir una altra revifada a tocar del Castell de Miralles, que també va ser apagada en qüestió de pocs minuts.