Un helicòpter del SEM s'ha desplaçat fins a Vimbodí per atendre el jove accidentat en bicicleta.

Els Bombers rescaten a Vimbodí un jove que ha caigut en bicicleta

Un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques s'ha desplaçat fins al lloc per traslladar el ferit | El jove es trobava fent bicicleta a l'Era de Noguers

Un jove ha hagut de ser rescatat amb helicòpter aquest dissabte al matí a Vimbodí (Conca de Barberà) després d'accidentar-se en bicicleta. Els fets han tingut lloc a la zona de l'Era de Noguers, a prop de Castellfollit. Fins aquest punt també s'hi han desplaçat dues dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, que han pogut arribar fins al punt exacte on es trobava el noi. Després d'immobilitzar-lo ha estat traslladat en helicòpter fins a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Un jove, rescatat en helicòpter després d'un accident en bicicleta a Vimbodí

Un jove que aquest matí es trobava fent una ruta de muntanya per l'Era de Noguers, a Vimbodí, ha hagut de ser rescatat en helicòpter després d'una caiguda. Dues dotacions dels Bombers han pogut arribar fins al punt exacte on es trobava el noi, que ha patit ferides menys greus. Després d'immobilitzar-lo, els bombers l'han desplaçat fins a una esplanada. 

Ha estat aquí on l'helicòpter del SEM ha aterrat. Els tècnics han pujat el jove al vehicle aeri i l'han desplaçat fins a l'hospital Joan XXIII. Els fets han tingut lloc minuts després de les onze del matí.