Església i paisatge de fons de Barberà de la Conca

Busquen persones per portar el bar-restaurant de la piscina de Barberà de la Conca

Les candidatures es poden presentar fins al 13 d'abril

Barberà de la Conca busca persones per a la gestió d'un bar del poble. En concret, es necessita algú que porti el  restaurant La Marinada, situat a la piscina del municipi. En aquest sentit, el consistori ha obert un termini que acaba el 13 d'abril  per tal que totes les persones interessades presentin les seves candidatures.

Els criteris de  licitació  del servei dependran de diferents àmbits. Per exemple, tal com estableixen les bases, la puntuació màxima es repartirà equitativament entre diferents següents apartats, com l'oferta gastronòmica prevista, el menú diari amb un mínim de 3 opcions de cada a escollir, el menú de cap de setmana, les opcions per a intolerants, opcions infantils saludables, entrepans freds i calents, pizzes, tapes, plats combinats, gelats, llaminadures, etc.

El període d’obertura obligada és el que va de l’1 de juny al 30 de setembre. Pel que fa a l'horari mínim d'obertura de l’establiment és de 9.00 hores a 22.00 hores, de dilluns a diumenge.

A 8 km de Montblanc

Actualment, el poble té 472 habitants. Compta amb diferents serveis, com el restaurant La Marinada, un cafè, botiga, farmàcia, llar d'infants, escola primària, CAP, agrobotiga, cooperativa agrícola, cellers... És a 8 km de Montblanc.

Barberà de la Conca  es troba als peus de la serra de Miramar, concretament del tossal Gros o Nas del Gegant. Dóna nom a la comarca i ofereix als visitants l'encant d'un petit poble situat al pendent d'un turó dominat pel castell templer de Barberà, de visita imprescindible. També és conegut pels seus vins i caves i perquè té el primer celler cooperatiu de l'Estat espanyol, un clar exemple de les innovacions arquitectòniques del modernisme introduïdes per Cèsar Martinell.

Seguint l’esperit emprenedor, el 2007 neix el Viver de Celleristes Conca de Barberà, un projecte ambiciós i innovador que té per objectiu impulsar joves agricultors i introduir les varietats de vins de la Conca en el mercat del vi de qualitat. La Festa del Trepat destaca entre els esdeveniments festius.