Persones provant el rasca i guanya a l'Espluga

Aquest estiu, les botigues de l'Espluga de Francolí repartiran més de 1.600 regals

Es tracta d'una acció de dinamització comercial enfocada a la participació de la clientela, amb targetes rasca i guanya

La Unió de Botiguers de l'Espluga de Francolí ha presentat la campanya d'estiu amb un rasca i guanya i més de 1.600 regals. Una promoció que consistirà en l'entrega, als més de 40 establiments adherits, d'una targeta rasca i guanya on s'hi podrà trobar un premi.

S'emetran un total de 8.000 targetes de les quals un 20% tindran premi directe. La clientela premiada podrà escollir entre tot un seguit d'obsequis diversos.

Per exemple, un para-sol pel cotxe, un joc de micado, un pai-pai plegable, una petita tovallola, una funda per al telèfon mòbil resistent a l'aigua, etc. També un estoig amb colors per poder pintar, un joc tradicional d'habilitat, una cantimplora, una bossa de polièster reutilitzable i plegable i una petita bossa isotèrmica.

La promoció es va iniciar ahir dijous dia 15 de juliol, coincidint amb uns dies de gran activitat comercial, i s'allargarà fins al final de les existències.

Aquesta acció està impulsada des de la Unió de Botiguers i Empreses de l'Espluga. Compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i el Consorci de Comerç Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.