Persones al plenari del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà impulsa una campanya LGBTI

Està adreçada a empreses i establiments oberts al públic de la comarca contra la discriminació d'aquest col·lectiu

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà  referma la seva defensa i garantia dels  drets LGBTI. Per això, posa en marxa una campanya adreçada a empreses i establiments oberts al públic de la comarca contra la discriminació d'aquest col·lectiu per raó d'orientació sexual, gènere i identitat de gènere. Alhora es compromet a desenvolupar i garantir els seus drets per assegurar que es pugui viure la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat.

La campanya es difon amb el lema 'Aquí no posem etiquetes. Ets lliure de ser com vulguis'. Prèvia adhesió al manifest, es facilitarà un distintiu que podran exhibir tots els establiments que s'hi adhereixin i que indicarà que el públic LGBTI hi és benvingut.

El distintiu es donarà als negocis que ho sol·licitin. Per formalitzar l'adhesió  a la campanya caldrà omplir un formulari i enviar-lo al correu electrònic a l'adreça sai@concadebarbera.cat.

El Consell Comarcal encoratja els establiments de la comarca a sumar-se a la iniciativa. Es vol enfortir un ecosistema divers i inclusiu, capaç d'atraure i fidelitzar nous nexes com el col·lectiu LGBTI, i potenciar un entorn econòmic que comparteixi els valors que ens permeten avançar cap a una  societat més justa i igualitària.

L'àrea d'Igualtat, Migracions i Ciutadania també ha editat un vídeo de sensibilització que es difondrà a través de les xarxes socials del Consell Comarcal.

A més, amb la col·laboració de Concactiva, es demana l'adhesió al Manifest  contra la discriminació LGBTI d'empreses i establiments comercials de la Conca de Barberà. També el compromís de reconeixement, reciprocitat i visibilització envers la comunitat LGBTI, a més de condemnar qualsevol actitud de rebuig, prejudici i hostilitat contra aquest col·lectiu.