Plaça del municipi de Sarral

Sarral reparteix 300 euros en vals regal per incentivar el comerç local de proximitat

L'Ajuntament considera essencial fomentar l'economia local després de la pandèmia | Una cursa de bicicletes recollirà fons per La Marató de TV3

Els comerços de  Sarral inicien les campanyes de Nadal i Reis, que comptarà amb la celebració d'un sorteig. Entre els establiments participants es repartiran butlletes per optar a tres  premis, consistents en vals de descompte per un valor de  300 euros en total.

La campanya compta amb el suport de l'Ajuntament de Sarral i en aquesta segona edició hi participaran 15 establiments comercials del municipi.

El regidor de Comerç, Eduard Saltó, ha explicat que «l’objectiu és incentivar el  comerç local, que a més enguany està tocat per la  pandèmia. Aquestes festes seran diferents, però el comerç aporta vida als nostres pobles i Sarral no n’és una excepció, així que la campanya pretén esperonar la compra de proximitat».

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El sorteig tindrà lloc el 5 de gener

El  sorteig  s'ha iniciat aquesta mateixa setmana, amb l'entrega d'una  butlleta participativa per a les compres superiors a cinc euros. La butlleta  s'omple amb les dades del participant i es diposita en una urna que hi ha a cada establiment.


El  sorteig  tindrà lloc el pròxim 5 de gener del 2021, vigília del dia de Reis, a la sala de plens de l'Ajuntament de Sarral. L'acte comptarà amb la presència d'un dels comerciants  del municipi i els membres de l'equip de govern. Tot i això, no serà fins al pròxim 7 de gener  quan els comerciants podran entregar els vals regal als guanyadors, que podran gastar-lo fins al dia 10 d'abril.


El sorteig consta de tres premis, i cadascun inclou vals de descompte de 10 euros  de compra, ja que la intenció és que el premi es reparteixi en el màxim d'establiments possible. El primer premi és de 140 euros (14 vals), el segon de  90 euros  (9 vals) i, el tercer, de 70 euros (7 vals).

Una cursa de BTT per La Marató

Un altre acte solidari en què participa el municipi de Sarral és la recaptació de fons per la Fundació de La Marató de TV3, que enguany destinarà els fons a la investigació per la lluita contra la Covid-19.


Tot i les limitacions de seguretat a causa de la pandèmia, Sarral se suma un any més als actes de La Marató i organitzarà, a través de la regidoria d'Esports i amb la col·laboració del  BTT Sarralenc, una
pujada  al cim del Cogulló, a 855 metres, en bicicleta.


La cursa tindrà lloc el pròxim  13 de desembre  a les 10 del matí, i sortirà de la plaça del Mercat de Sarral. El recorregut és de 10,5 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu.


«Més que cap any, aquesta Marató no volem deixar passar l'oportunitat de sumar-nos-hi. La pujada està limitada a 40 persones i es vetllarà perquè es compleixin les mesures de prevenció de la pandèmia dictades pel govern català. Hem preparat una quota d'inscripció lliure, a més d'un dorsal km 0, pensat pels qui no puguin fer la cursa», ha explicat el regidor d'Esports, Ricard Miquel.


D'aquesta manera, explica Miquel, tothom podrà fer la  donació  que desitgi i les dues  inscripcions aniran destinades a la causa social. «També es posaran sis  guardioles a forns de pa per recollir diners», ha explicat el regidor d'Esports.


Per als guanyadors de la cursa també hi haurà  premi, que consistirà en un altre  val regal de 200 euros, consistents en 40 vals per gastar en comerços locals, així com quatre vals de descompte de 25 euros  cadascun per gastar en restaurants  del municipi de Sarral.


Les inscripcions a la cursa es podran efectuar, mitjançant el correu electrònic bbtsarral@hotmail.com. Amb el correu s'haurà d'adjuntar el nom, DNI i data de naixement, així com el comprovant  de l'ingrés
que s'ha de fer al compte ES93 2100 01827802 0010 7457 fins al mateix 13 de desembre.