Pla general d'un grup de joves dins del recinte del Monestir de Poblet a l'espera de començar una de les visites guiades

El Consell Comarcal de la Conca presenta una campanya turística per a grups reduïts i adaptada a la Covid

Els turistes podran participar en un total de 27 activitats diferents amb grups de màxim 15 persones

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà  ha posat en marxa una campanya d'estiu destinada als grups reduïts per adaptar-se a l'actual situació de la pandèmia de la Covid-19. La proposta, sota el lema Propostes de pot petit, vol diversificar i fer més experiencial el coneixement de l'entorn.

També, del patrimoni de la Conca de Barberà, alhora que pretén garantir la qualitat  de les propostes i la seguretat sanitària.

D'aquesta manera, durant aquest estiu, els turistes podran participar en un total de 27 activitats diferents amb grups de màxim  15 persones. Per exemple, passejades en cavall i carruatge, visites guiades a pobles com Conesa o Sarral. També es pot conèixer espais patrimonials com el Museu-Fassina Balanyà a l'Espluga de Francolí o els molins fariners de l'Alt Gaià.

A més, es pot descobrir el bosc de la Pena o del Tillar, recórrer el Mas d'en Llort o la ruta Templera i Hospitalera.

Per altra banda, es podran realitzar tallers i tastos o sortides de reconeixement d'espais naturals, entre altres. Totes les propostes prioritzen el benestar del territori, fomentant la conservació i la preservació del patrimoni i assegurant la cohesió entre el turista i la població local.

Aquestes propostes parteixen de tres premisses. La necessària adequació, coordinació i cooperació entre els agents públics i privats que intervenen en l'aportació d'experiències memorables i de qualitat al  turisme.

També es vol avançar cap a models més sostenibles. Es fa en harmonia i amb respecte al medi ambient i a la diversitat cultural, posant en valor el turisme en àmbits rurals com a via per preservar aquest entorn.

Per últim, es vol potenciar el caràcter multiproducte de la Conca de Barberà, amb nous productes que permetin millorar l'estada mitjana i el grau d'ocupació.