El rei Baltasar a Mont-roig del Camp

Montblanc anuncia canvis en la cavalcada dels Reis d'Orient

Atesa l’actual situació pandèmica, la cavalcada canviarà el recorregut, transitant per carrers amples i acabant el trajecte a la plaça de Sant Francesc

Els Reis d'Orient  arribaran, demà dia 5 de gener a la tarda, a Montblanc. Enguany, a causa de la pandèmia, ho faran a l’antiga església de Sant Francesc. Seguidament, començarà la cavalcada que els acompanyarà pels carrers de la vila.

Atesa l’actual situació pandèmica, la  cavalcada  canviarà el  recorregut, transitant per carrers amples i acabant el trajecte a la plaça de Sant Francesc. Per tant, malgrat que es passarà per carrers cèntrics, el final del recorregut serà a l’antic convent franciscà. Des del terrat del claustre, els savis d’orient es dirigiran als infants de Montblanc.

Per aquest mateix motiu, quan els Reis reparteixin els regals  per les  cases, en cas que portin els presents directament, faran l’entrega a l’entrada de les cases i al replà dels pisos.

La cavalcada s’iniciarà a les 17.30 h des de la muralla de Sant Francesc i seguirà pels carrer Forès, muralla Santa Tecla, carrers Francesc Macià, Miquel Alfonso, Major, plaça Santa Anna, muralla Santa Tecla, carrer Riber, plaça Major, carrers Sant Marçal, Font del Vall, Xolladors, muralla Sant Jordi i plaça de Sant Francesc.

Com és habitual en els darrers anys, els Reis faran una parada a l’església de Sant Miquel  per adorar l’infant Jesús. La cavalcada la conformaran més d’un centenar de patges, diferents xarangues, la carrossa del carbó, les Carteres Reials i els protagonistes de la vetllada, les tres carrosses amb els Reis Blanc, Ros i Negre.