Jutjats de Montblanc

Arriben canvis en moltes parròquies de la Conca de Barberà: Montblanc té nou Plebà

Durant el mes de setembre es faran els canvis de parròquia

A partir del mes de setembre hi haurà canvis  en moltes de les  parròquies de la Conca de Barberà. En aquest sentit, l'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, ha fet públics, avui, diferents nomenaments. Els nous càrrecs venen motivats després de la renúncia d'aquest estiu de  Mn. Simó Gras  com a plebà de la vila ducal.

Per una banda, Mn. Josep M. Alegret Bellmunt ha estat nomenat  Plebà de Montblanc i rector de les parròquies de la Guàrdia dels Prats, Rojals, Lilla, Prenafeta, Vilaverd, Barberà de la Conca, Sarral, Forès, Solivella, Montbrió de la Marca, Vallverd i Pira.

Mn. Lluís Simón Pascual  ha estat nomenat adscrit amb funcions de vicari de les parròquies esmentades anteriorment i Mn. Francisco Javier Álvarez Vega i Mn. Andreu Figueras Paz han estat nomenats diaques al servei de les mateixes parròquies.

Per la seva banda, Mn. Robert Otaba Mumbal ha estat nomenat rector de les parròquies de la Baixa Segarra, en substitució de Mn. Joan Francesc Amigó.

La presa de possessió dels nous càrrecs les faran els interessats privadament a la capella del palau arquebisbal el dia  6 de setembre a les 10.00 h del matí.
Durant el mes de setembre es faran els canvis de parròquia.