Persones d'ERC a la plaça Major de Montblanc

ERC Montblanc presenta el seu cap de llista per a les eleccions municipals del 2023

Va ser escollit per majoria absoluta a l'assemblea extraordinària celebrada fa unes setmanes

Ña Secció Local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Montblanc ha presentat el candidat per a les pròximes eleccions municipals del 2023. A la presentació hi han assistit en Pau Ricomà Vallhonrat, la Noemí Llauradó Sans, i la Teresa Rull Ferré, alcaldables d'ERC per Tarragona, Reus i Valls, respectivament. 

El candidat d'ERC per Montblanc és Oriol Pallissó. Va ser escollit per majoria absoluta  a l'assemblea extraordinària celebrada fa unes setmanes. «Un agraïment immens a tota la militància que va creure en mi» ha exposat l'alcaldable del municipi a l'inici del seu discurs. I, ha assegurat que «avui comença la transformació que Montblanc necessita». 

«Estem començant un projecte de present però sobretot de  futur. Futur pels joves de la vila, que puguin accedir a habitatge digne a un preu just i que tinguin oportunitats de treball a la comarca», ha augurat Pallisó, que també ha fet esment a la transformació  verda i feminista que proposa per la vila montblanquina. 

Representació territorial

Pau Ricomà Vallhonrat, en la presentació de Pallissó, ha assegurat que «l'Oriol és el  millor candidat  per a la capital de comarca, és un treballador incansable». I ha volgut remarcar la importància dels projectes que Pallisó presenta per millorar el territori i els serveis que s'ofereixen a la gent. 

L'alcaldable per Reus, per la seva banda, ha exposat que «des del partit sabem que el candidat republicà guanyarà les eleccions al municipi». I ha afegit que «pocs tenen el seu esperit, ell s'estima Montblanc». 

El candidat d'ERC Montblanc ha mostrat un gran agraïment a totes les persones assistents a la seva presentació i als alcaldables que l'han acompanyat. Tots junts han mostrat el gran suport, la confiança i la força que existeix dins d'Esquerra Republicana.