Escenari de l'Acampada Jove 2019

L'Acampada Jove anuncia els 15 grups que actuaran en l'edició de 2021 a Montblanc

El festival se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juliol a la plaça Sant Francesc

L'organització de l'Acampada Jove ha donat a conèixer els nous grups que se sumen als ja anunciats en l'edició 2021 a Montblanc. En aquest sentit, a part de Zoo, Buhos, Ebri Knight, El Diluvi i The Tyets, s'han sumat a l'edició especial del festival Ciudad Jara, Doctor Prats, Roba Estesa, 31 FAM, Ju, Oques Grasses, Mafalda, Boikot, Smoking Souls i Xavi Sarrià.

La directora de l’Acampada Jove, Kènia Domènech, ha destacat a través de les xarxes socials que amb les noves confirmacions «seguim apostant per una oferta musical molt diversa, de diferents estils i de qualitat». «És l’ADN i l’essència del nostre festival que volem mantenir, malgrat que sigui una edició reduïda», ha dit Domènech. De fet, la directora del festival assegura que s'està treballant de valent perquè l’edició sigui tot un èxit, malgrat les mesures que hauran de prendre segons les recomanacions sanitàries del moment.

L’Acampada Jove 1.0 se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juliol  a la plaça Sant Francesc de la capital de la Conca de Barberà, en un format adaptat a la situació de Covid.19. Pel que fa a les entrades, es van posar a la venda el dijous 22 d’abril, amb un preu de  25 euros  i les localitats es poden seleccionar per taules de 4 o cadires individuals.