Piscina de Montblanc

Montblanc obre les inscripcions per participar en el Casal d'Estiu de 2021

Les activitats es realitzaran al llarg del mes de juliol en diferents torns

Els infants i joves de Montblanc podran participar dels cursets i casals d’estiu amb diferents activitats lúdiques, esportives i culturals. A més, també s’han organitzat un parell d’activitats adreçades a tots els públics. Les activitats es realitzaran al llarg del mes de  juliol en diferents torns.

Els infants de 4 a 10 anys podran participar en el  Casal d’Estiu on podran practicar esport, natació aquàtica, activitats culturals i de  lleure i treballar les emocions. Per a nens i nenes de 4 a 12 anys també es podran inscriure al curset de natació infantil on aprendran a nedar i practicar natació aquàtica. Per a joves d’entre 11 i 15 anys s’ha organitzat el Casal d’Estiu Jove adreçat a adolescents  que vulguin practicar esport, fer sortides a la naturalesa, activitats culturals i lleure, i treballar les emocions.

Finalment, per a tots els públics s’han preparat les activitats d’Aquagym, per practicar exercici al medi aquàtic, i un curset de natació per a adults. Les inscripcions es faran al Pavelló Municipal  de Montblanc, fent el pagament amb targeta i presentant el full d’inscripció i documents degudament omplert que estaran a la web de l’ajuntament.

Aquest any, amb motiu de la pandèmia, es compliran els protocols específics  corresponents a Colònies, Casals d’estiu, així com, es prendran totes les mesures de prevenció i higiene determinades pel Procicat.