Dos vehicles dels Bombers de la Generalitat en un incendi a la Bisbal del Penedès

Cedeix part de la teulada de la Cooperativa de Pira a causa de la tempesta d'ahir

A la Conca de Barberà, al voltant de les 17.00 h, l'aiguat va descarregar amb força en diferents municipis

La intensitat de les  tempestes de les últimes hores ha fet estralls en alguns punts de la demarcació. A Pira, per exemple, una part de la  teulada de l'edifici de la  Cooperativa va cedir ahir dimecres dia 31 d'agost a la tarda a conseqüència del temporal que va afectar la comarca. Concretament, a la Conca de Barberà, al voltant de les 17.00 h, la tempesta va descarregar amb força en diferents municipis.

En aquest sentit, durant la tarda, el cos de Bombers  de la Generalitat de Catalunya va haver de fer diferents sortides a la comarca, arran de l'afectació que va deixar la tempesta. Per exemple, a la  carretera C-241D  a Sarral, on es van haver de retirar unes pedres a la carretera. També van rebre l'alerta a l'avinguda Conca de Barberà del mateix municipi, per la inundació d'una casa.

Tarda de pedregada, inundacions i destrosses

Ahir va ser una tarda convulsa a les comarques del Camp de Tarragona. Les fortes pluges han causat destrosses i han anat acompanyades de pedra, com es va poder en una fotografia impactant del Nou Estadi emblanquinat per la pedregada.

Les tempestes es van anar generant i han deixat moltíssima aigua, vent i en el cas de Tarragona també una abundant pedregada. A la zona de la platja de l'Arrabassada s'han produït destrosses per la violència de la tempesta, i també inundacions repartides per tota la ciutat.

Des del Servei Meteorològic de Catalunya van ampliar l'alerta INUNCAT en un grau de 3 sobre 6 incloent la demarcació de Tarragona.