Carrer amb bandera a l'Espluga

Torna el Cicle Gaudí a l'Espluga de Francolí: Consulta tota la programació

La primera pel·lícula que es projectarà serà Escape room, dirigida per Héctor Claramunt

La Sala Folch i Torres del Casalet de l'Espluga de Francolí  acollirà una nova temporada del Cicle de cinema català  Cicle Gaudí. Des d'aquest mes de setembre i fins al mes de juny de 2023, es projectaran 10 pel·lícules de producció catalana, un diumenge al mes a les 18.30 h de la tarda i a un preu de 4,50 euros (entrada bàsica).

La primera pel·lícula que es projectarà serà Escape room, dirigida per Héctor Claramunt, el proper diumenge 18 de setembre. Les dates de projecció d'aquesta temporada són el 18 de setembre, 16 d'octubre, 27 de novembre, 11 de desembre, 15 de gener, 12 de febrer, 19 de març, 16 d'abril, 21 de maig i 18 de juny.

Les entrades es podran adquirir de forma anticipada a través de la plataforma de venda d'entrades www.entrapolis.com, a l'Oficina de Turisme de l'Espluga de Francolí o el mateix dia de la projecció a taquilla. El preu serà de 4,50 euros la tarifa convencional. La tarifa reduïda és de 3 euros serà pels majors de 65 anys, els titulars del Carnet Jove i els socis de la Federació Catalana d'Ateneus de Catalunya.  I, els subscriptors del diari la Vanguardia gaudiran d'un 2x1 (presencials a l'Oficina de Turisme).

La difusió de la programació d'estrenes es farà mitjançant l'aplicació e-Bando, els pregons, cartelleria que es penjarà als comerços i a través de publicacions a les xarxes socials d'Espluga Turisme. Des de la regidoria de cultura de l'Ajuntament de l'Espluga s'aposta per apropar la cultura la ciutadania i posar-la a l'abast de tothom. Formar part del Cicle Gaudí és una manera de donar a conèixer la cultura de proximitat i un impuls per les produccions cinematogràfiques catalanes.