Imatge aèria del centre logis de Montblanc

Cimalsa comercialitza dues futures parcel·les industrials del Logis Montblanc

Els dos solars estan licitats per més de 15 MEUR

Cimalsa ha anunciat la comercialització, mitjançant compravenda, de dues futures parcel·les d'ús logístic industrial al sector del Logis Montblanc, a la partida de la Romiguera. Aquests dos solars estan licitats a un preu de sortida de més de 15 milions d'euros.

Una de les parcel·les tindrà una superfície de 64.168 m2 i l'altra, de 124.352 m2, ambdues amb preu base de més de 15 milions d'euros. Segons informen fonts de Cimalsa, totes les ofertes es podran presentar fins al 15 de novembre del 2021 a les 14.00 h. S'haurà de fer a les oficines de la companyia i els interessats poden trobar més informació a la web de Cimalsa.

Fa uns mesos ja es van adjudicar uns terrenys prop d'aquest polígon per desenvolupar  un parc solar que generarà uns 20.000 MWh l'any.

Aquest futur parc solar estarà vinculat al balanç energètic del Logis Montblanc, perquè sigui un centre energèticament autosostenible i contribuir així a la descarbonització de l'activitat econòmica, segons Cimalsa.

L'Ajuntament de Montblanc també se n'ha fet ressò en una piulada. Recorda que treballa amb Cimalsa des de fa anys per al desenvolupament d'aquest polígon per a l'impuls socioeconòmic  de Montblanc i la comarca.