setmana-joventut-montblanc

Festalateva de Montblanc s’acomiada amb una setmana plena d'activitats

L'edició de 2019 ha estat d’aniversari i per aquesta raó des del Consell Municipal de Joventut i la regidoria s'ha treballat en algunes novetats que han tingut bona acollida

Un any més la Festalateva de Montblanc s’acomiada tancant una setmana plena de noves activitats per a joves i grans, amb molt bona acollida i una bona assistència de públic. Aquesta 15a edició, organitzada per l’Ajuntament de Montblanc i el Consell de Municipal de Joventut, celebrada la primera setmana de juliol, arriba a la seva fi convertint-se en tot un èxit esdevenint la més concorreguda i la més carregada d’activitats per a tothom.

Enguany ha estat d’aniversari i per aquesta raó des del Consell Municipal de Joventut i la regidoria ha treballat en algunes novetats que han tingut bona acollida. Una de les principals ha estat el canvi de rumb amb activitats adreçades únicament per a joves majors de 12 anys. Aquestes s’han dut a terme a l’Espai Torre i a l’Espai Multimèdia.

La novetat més esperada, va arribar dimecres i dijous amb el simulador Roller Coster que simulava amb 3D una muntanya russa i, el Rally Motion V3, que gràcies a la realitat vitual i el moviment transportava els joves a una cursa de motor. Una altra novetat ha estat l’espai cuina on s’hi ha realitzat un taller de cuina per a infants. També ha estat novetat la sessió de teatre i la sessió de dj’s que va comptar amb la participació de DJ Abadia, un xicot que té paràlisi celebrar i que punxa amb el moviment del cap. L’última novetat ha estat la cursa d’obstacles que es va realitzar diumenge 7 al matí a la zona on es fa l’Acampada Jove. 

Com en les passades edicions, entre setmana s’han realitzat diferents activitats i tallers a la plaça de Francesc. Aquest ha estat l’espai reservat per dur a terme l’espai kids i les activitats culturals i esportives. Enguany hi ha participat noves entitats com els Escacs Montblanc, el Club Bàsquet Montblanc i l’Associació de Dones Musulmanes. A més, com ja és tradicional, no hi ha faltat l’àligot, els torraires o els dimonis. 

Divendres va arribar un dels moments més esperats amb el tobogan aquàtic de 102 m i dos carrils, ja que va esdevenir el protagonista de la tarda al carrer Baluard Santa Anna. Alhora, com ja fa una bona pila d’anys, el dissabte a les 20.30 h, centenars de persones van participar a la caminada popular contra càncer.

setmana-joventut-montblanc
Diumenge al matí a la piscina municipal hi va haver inflables d’aigua i les activitats del Mulla’t | Cedida

 

Diumenge al matí, a partir de les 12.00 h del matí, a la piscina municipal els inflables d’aigua i les activitats del Mulla’t també van esdevenir un gran èxit. Abans, a la zona de l’acampada jove els participants a la I Cursa d’Obstacles FLT van gaudir molt sortejant un recorregut amb aigua, fang, obstacles i inflables.

La 15a edició de la Setmana de la Joventut ha servit per posar de manifest que la festa està del tot consolidada. S’han programat novetats per a tots els públics i no s’han deixat de banda algunes activitats que ja s’han esdevingut un clàssic i que han convertint la setmana en un referent de les festes d’estiu per a tots veïns i veïnes de Montblanc.

Des de l’Ajuntament de Montblanc, a través de la Regidoria de Joventut i del Consell de Municipal de Joventut, es vol agrair la participació i col·laboració desinteressada de les diferents administracions, la brigada i la policia local, al SAI i SIAD Conca de Barberà, i a les entitats que ho han fet possible:  Associació de Dones Musulmanes de Montblanc, Aula de Sons, Associació Juvenil Barjaula, Club Atlètic Montblanc, Club Bàsquet Montblanc, Dimonis de Montblanc, Drac i Àliga de Montblanc, Entrebambolines teatre, Escacs Montblanc, Torraires de Montblanc, Protecció Civil Montblanc, Ràdio Montblanc i a la Secció local de Montblanc de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre; els establiments Escola de ball Total Gym i Gimnàs Luksport.

setmana-joventut-montblanc
La 15a edició de la Setmana de la Joventut ha servit per posar de manifest que la festa està del tot consolidada | Cedida