El Club de Lectura de Sarral.

El Club de Lectura de Sarral té una gran acollida al Pati del Castell

El passat diumenge més de 130 persones van assistir a l’esdeveniment on es van llegir poemes de Joan Brossa acompanyats amb música

El passat diumenge 4 d’agost, el Club de Lectura de Sarral va celebrar una activitat al Pati del Castell. Es tracta d’un espai situat als baixos de l’Ajuntament, al carrer Sant Joan, que tot just es va estrenar per a acollir aquest esdeveniment,  després d’una renovació.

En aquesta zona rehabilitada, el Club de Lectura de Sarral va celebrar-hi una activitat on van assistir més de 130 persones. Per a l’ocasió, es van llegir poemes de Joan Brossa acompanyats per representants instrumentals de la Coral Infantil ‘Al Ritme’ de Sarral. En finalitzar l’acte, es va servir un refrigeri per a tots els assistents.

Pati del Castell de Sarral, omplert de gom a gom.
Pati del Castell de Sarral, omplert de gom a gom durant l'activitat del Club de Lectura. | Cedida

 

El Club de Lectura és una de les entitats culturals del municipi de Sarral. Com en la resta d'organitzacions d'aquestes característiques, realitza activitats per a fomentar l'hàbit i el gust per la lectura. Per exemple, es fan trobades on es llegeixen textos d'un o diversos llibres.

Montbrió de la Marca, a punt per a la seva Festa Major

D’altra banda, Montbrió de la Marca, pedania de Sarral ho té tot a punt per a començar a celebrar la seva Festa Major.  El tret de sortida serà aquest divendres 9 d’agost amb un taller de pintar motxilles, adreçat als més petits, a les 18.00 hores. Al vespre, a les 21.00 hores, tindrà lloc el pregó de festes i la botifarrada popular, per donar pas a l’activitat ‘Els nostres artistes!’.

Dissabte, 10 d’agost al matí hi haurà missa i vermut popular i a la tarda una batucada amb el grup ‘Trastok’ts street band’. A continuació es farà el ball de tarda amb el grup ‘Stylette’ i al vespre sopar a la placeta i ball de nit amb el mateix grup.

Diumenge dia 11 d’agost hi haurà missa i festa de l’escuma al matí i a la tarda inflables per als més petits. Al vespre, sopar de Festa Major i, tot seguit, l’actuació del Mag Nebur. Dilluns dia 12, acabarà la Festa Major a les 22.30 amb el tradicional ‘Pa amb oli’.