El comerç de Montblanc presenta una campanya de Nadal amb espectacles i premis

La il·luminació nadalenca s'obrirà el 5 de desembre

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) i l'Ajuntament de la Vila Ducal sumen esforços, un any més, en la campanya de Nadal. La regidoria de comerç i l'entitat que aplega més de 70 establiments montblanquins han presentat aquest dimecres 28 de novembre les novetats de la campanya que es posarà en marxa el 3 de desembre i que s'allargarà fins al 19 de gener. Les activitats però, es concentraran, principalment en les jornades dels dies 21 i 22 de desembre, amb un espectacle d'animació infantil, una xocolatada gratuïta i una cantada de nadales.

40.000 butlletes per participar en el sorteig de 1.000 euros en compres

Els comerços montblanquins repartiran fins a 40.000 butlletes entre els 74 establiments associats a la Unió de Botiguers, per participar en el sorteig de 1.000 euros en compres, repartits en un premi de 500 euros i 5 premis de 100 euros. També es regalaran vals d'aparcament de dues hores per a les zones blaves municipals, en col·laboració amb l'Ajuntament de Montblanc. 

La regidora de Mobilitat, Marta Civit, la presidenta de la UBCM, Montse Guinovart i la regidora de Comerç, Sílvia Lafebre.
La regidora de Mobilitat, Marta Civit, la presidenta de la UBCM, Montse Guinovart i la regidora de Comerç, Sílvia Lafebre. | J.V.

 

La il·luminació nadalenca s'obrirà el 5 de desembre

Sílvia Lafebre, regidora de Comerç de l'Ajuntament de Montblanc, ha destacat la «diversitat i qualitat dels establiments comercials de la vila». La regidora ha anunciat que els carrers del centre comercial encendran la il·luminació nadalenca el 5 de desembre.  

1.700 usuaris registrats a la targeta promocional TotVila

Per la seva banda, Montse Guinovart, presidenta de la UBCM, ha destacat que  la campanya de Nadal «és de les més importants» de les que organitza l’entitat al llarg de l'any, i ha afegit que aquesta és la primera campanya comercial «forta» amb què la Unió de Botiguers estrena la nova targeta promocional TotVila, que es va posar en marxar el setembre passat. A hores d'ara hi ha 1.700 usuaris registrats i 23 establiments al sistema TotVila.  «N'estem molt satisfets i els nostres clients també. Estem segurs que continuarem sumant usuaris i comerços de tota la comarca en els propers mesos», ha conclòs Guinovart.

La Gimcana dels Tions

Enguany es torna a organitzar una de les novetats de la campanya nadalenca de l’any passat: la Gimcana dels Tions. Es tracta d'una activitat per als més menuts que consisteix a haver de detectar cinc tions amb trets distintius que estaran repartits entre els comerços de l'entitat. Les butlletes per participar-hi es repartiran als centres educatius i també a les botigues. S’optarà a un premi de quatre entrades a Port Aventura.

Nou sistema de pagament a les zones blaves de Montblanc

D’altra banda, l’Ajuntament de Montblanc ha presentat un nou sistema de pagament a les zones blaves municipals.  Es tracta d’una aplicació per a mòbil, ElParking, a través de la qual s’estableixen els diners que es volen pagar i el temps del tiquet. També es recupera l’import dels diners no consumits.