Campanar i plaça Major de Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt recupera el Concurs de Grups Amateurs de Teatre

Enguany es celebra la 6a edició del certamen, que començarà el diumenge dia 12 de setembre

Santa Coloma de Queralt recupera, enguany, el Concurs de Grups Amateurs de Teatre. A causa de la pandèmia, l'any passat no es va poder celebrar per culpa de les restriccions. Així, doncs, aquest diumenge dia 12 de setembre tindrà lloc la 6a edició d’aquest certamen.

Com a novetat, augmenta amb dues les  obres que s’hi representaran, passant de les 6 habituals a les 8 d’aquesta edició.

El concurs s’allargarà fins a l’últim diumenge de novembre i hi passaran grups amateurs d’arreu del territori català. Totes les representacions es faran en diumenge a les 19.00 h de la tarda. El preu de l’abonament per a tot el concurs és de 40 euros i les entrades individuals tenen un cost de 6 euros.

La primera actuació, Escac i Mat

El Teatre Municipal de l’Estrella acollirà aquest diumenge la primera obra, de Qollonaka Grup de Teatre de Terrassa, que serà Escac i Mat. L’obra és la història de dos perdedors. Richard Collins és un escriptor d’èxit, masclista i egocèntric que viu en un món que ell mateix s’ha creat a la seva conveniència.

Per altra banda, Sandro Fazzi és un perruquer que viu per sobre de les seves possibilitats. Comet l’error d’entrar a la vida d’en Richard Collins i acceptar les seves regles del joc. Tots dos juguen una partida d’escacs on ningú guanya. Aquesta obra és un joc diabòlic on ningú mesura i valora de forma adequada a l’adversari.