Ajuntament de Vimbodí i Poblet

Presentada la nova edició del Concurs de Pintura Ràpida de Vimbodí i Poblet

El certamen se celebrarà el dissabte 28 de maig al matí

El Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer  de Vimbodí i Poblet enguany arriba a la sisena edició. El certamen se celebrarà el dissabte 28 de maig al matí, i comptarà amb un total de cinc premis en metàl·lic. Quatre de caràcter general (dotats amb 700 euros, 500 euros, 300 euros i 100 euros, respectivament) i el premi especial ‘Vila vidriera’, també de 700 euros, en aquest cas per a la millor obra que, a criteri del jurat, reflecteixi el caràcter vidrier del municipi.

El participant que opti per aquesta temàtica igualment podrà optar als premis generals. Com en els anys anteriors, la inscripció serà  gratuïta, i es farà efectiva el mateix dia del concurs. L’organització demana que, en la mesura que sigui possible, els artistes que hi vulguin participar s’hi preinscriguin. 

D’altra banda, els participants i els seus acompanyants podran visitar de franc el Museu i Forn del Vidre, amb demostració de vidre bufat inclosa. Pel que fa al jurat, un any més destaca per la seva expertesa en el camp artístic.

Estarà integrat per Manel Margalef, director del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona, Diego Gil Moreno de Mora, doctorat en belles Arts, facultat de belles Arts Universitat de Barcelona, Francesc Farré, responsable de l’antiga escola de pintura ‘Damià Roig’ de Vimbodí i Poblet, Torrents Potau, néta del pintor Joan Potau i Martell, Rosa Palau, regidora d’Entitats i Ensenyament de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

La darrera edició del Concurs de Pintura Ràpida va aplegar 40 pintors i pintores procedents d’arreu. El VI Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, de l'antiga escola de pintura ‘Damià Roig’ de Vimbodí i Poblet, del Museu i Forn del Vidre de la localitat, i d’Aixut Interiorisme, empresa que ha dissenyat el logo del certamen.