Campanar i plaça Major de Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt viurà la 28a edició del Concurs de Romesco

La jornada començarà a les 18.00 h al pati del Castell amb el concert de la Cobla Mediterrània

Aquest dissabte, dia 17 de juliol, la plaça Major de Santa Coloma de Queralt acollirà el Concurs de Romesco. Aquest any, però, igual que ja va passar el 2020, no es celebrarà la romescada popular, a causa de la situació sanitària actual.

La jornada començarà a les 18.00 h al pati del Castell amb el concert de la Cobla Mediterrània. Seguint els protocols sanitaris, els assistents hauran d’estar asseguts a les cadires. Dn les dues últimes sardanes es permetrà ballar seguint les mesures necessàries.

A les 19.00 h començarà la  28a edició del concurs de mestres romescaires. Els participants tindran una hora per a preparar els seus plats. A les 21.00 h el  jurat  farà pública la seva deliberació, que es farà in situ, a la mateixa plaça Major.

Tot i no haver-hi el sopar multitudinari, on acostumaven a ajuntar-se un miler de persones, sí que es farà un sopar de petit format. Els participants al concurs de romesco i les seves colles sí que podran quedar-se a degustar el plat que ells mateixos hauran preparat.

L’Aplec del Romesco acabarà amb el ball de nit, amb l’orquestra Grand Premier, que començarà a les 23.00 h.

Des de l’organització avisen que tot el programa està subjecte a complir amb les normes i protocols Covid que s’hagin dictat pel dia de la romescada.