Conesa es prepara per la Festa Major d'Hivern

Aquest cap de setmana, els conesins podran gaudir de diverses activitats per a totes les edats. A més, el Cafè del poble engega una nova etapa

Aquest cap de setmana, del 16 al 18 de novembre, el municipi de Conesa acull la seva Festa Major d’Hivern. Seran tres dies plens d’activitats perquè en puguin gaudir grans i petits. Es preveu que el fred marqui aquestes festes però els assistents en podran gaudir igualment.

Els  actes festius començaran el divendres dia 16 de novembre, amb un sopar de veïns. El menú constarà de sopa de farigola amb ou de primer i, de plat principal, bacallà amb romesco o hamburguesa vegetariana. El sopar té un cost de 12 euros i tots aquells que es vulguin apuntar, tenen temps fins a aquest dimecres, dia 14 de novembre. El sopar començarà a les 21.30 hores i serà a la Sala de Ball.

El Cafè de Conesa engega una nova etapa

El Cafè de Conesa estrena direcció aquest dissabte  i ho fa carregat de piles i d'energia. A partir de les dotze del migdia, tindrà lloc la inauguració. Es tracta d'una nova etapa per Conesa, tenint en compte que el Cafè és un punt important de trobada pels veïns i veïnes durant tot l'any, ja que es reuneixen per a veure el futbol, per celebrar festes, per dinar o sopar els caps de setmana. És una mena de local social, on tothom hi és benvingut.

Així doncs, els antics llogaters acaben una etapa. La nova direcció del Cafè està ara en mans d'una parella jove, de Conesa. Van ser els únics que van presentar la seva proposta, una vegada obert el concurs per part de l'Ajuntament.

L'equipament està ubicat a la plaça Major del poble i, antigament, l'edifici acollia el sindicat agrícola. A la planta baixa, s'hi pot trobar la Sala del Ball, també punt de trobada pels veïns.

Imatge del Cafè de Conesa.
Imatge del Cafè de Conesa. | Cedida

El nou Cafè obrirà les seves portes divendres, amb motiu de la Festa Major. A partir d'aleshores, durant la temporada d'hivern (d'octubre a maig), el Cafè estarà obert dimarts, dimecres i dijous, de 8.30 a 18.00 hores, exceptuant els dies que hi hagi partit de futbol.  Els divendres, els dissabtes i diumenge, el recinte estarà obert de les 8.30 fins a les 24.00 hores.

A l'estiu (de juny a setembre), la cosa serà diferent. Obrirà a les 8.30 hores i tancarà a la 1.00 de la matinada.  Els dilluns estarà tancat per descans setmanal, sempre que no sigui festiu.

Més actes del cap de setmana

Dissabte, a partir de les 17.30 hores, l'Ajuntament organitza un cafè amb l'alcalde i el regidor. Una iniciativa que té per objectiu acostar la tasca de l'equip de govern a la ciutadania i parlar de propostes. Tot seguit, a partir de les 19.00 hores, els Diables Voramar del Serrallo (Tarragona) convertiran la plaça Major en un autèntic infern, amb la seva carretillada. A les 23.00 hores, la companyia Naltrus oferirà l'obra teatral 'El crèdit', a la Sala del Ball.

Diumenge al matí, a les 12.45 hores, tindrà lloc la tradicional missa en honor a la Patrona Santa Victòria, seguit del concert vermut popular. A la tarda, serà el torn del Ball de Festa Major amb el grup Cocktail Elegant. Segons informen des de l’Ajuntament de Conesa hi haurà servei de xurreria. Així doncs, tots els conesins tenen una cita aquest cap de setmana amb les activitats festives, encara que les hagin de viure amb abric i bufanda.