Persones treballant a Concactiva

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà contracta 5 joves en situació d’atur

També rebran una formació transversal en competències digitals bàsiques

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha incorporat 5  joves en situació d’atur amb un contracte d’un any, a través de l’Organisme Autònom de Desenvolupament. Es tracta del programa Treball i Formació per a joves tutelats i ex tutelats (SOC-TRFO JOVES) i hi treballaran a Concactiva, una actuació impulsada i subvencionada per l'àrea d'ocupació juvenil del SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya) i finançada al 100%.

A més, aquests joves tindran una formació transversal  en competències digitals bàsiques. Les tasques que realitzaran són les d'arranjament i embelliment d'espais públics municipals i espais dins la xarxa de vivers comarcals. Per la seva part, l'Organisme Autònom de Desenvolupament (Concactiva) donarà suport, dirigirà i guiarà a les persones contractades durant l'execució del Programa per tal de facilitar  la seva millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial.

Programa de Nadal a Pontils

Per altra banda, el cap de setmana del 17 i 18 de desembre l'Ajuntament de Pontils, amb el suport de l'Oficina Jove de la Conca i la Diputació de Tarragona, ha programat un conjunt d'activitats de caràcter nadalenc, algunes d'elles destinades al públic familiar i d'altres per a tothom que hi vulgui participar. Aquest any les activitats es desenvoluparan als pobles de Pontils i Sant Magí de la Brufaganya.

El dissabte 17 de desembre, a les 17.00 h de la tarda, al local social de Pontils, i dinamitzat per la companyia Marieta Voltereta, tindrà lloc un pinta cares Nadalenc i un Taller "Pintant figures de fang". Abans de l'espectacle, per gentilesa de l'Ajuntament de Pontils, s'oferirà un berenar per al públic assistent. A les 18.30 h de la tarda tindrà lloc l'espectacle "El Gran Gabini" i clourà l'acte amb el tió.

El diumenge 18 de desembre, a les 11.00 h del matí, a Sant Magí de la Brufaganya, tindrà lloc una activitat d'orientació amb GPS "Els troncs màgics del bosc" a càrrec de Drac Actiu.