Imatge dels dos presidents

Fet a la Conca i el sector hostaler s'uneixen per promocionar els productes insígnies de la comarca

L'acord serà vigent durant les Jornades Sabors de La Conca de Tardor que es celebraran properament

L’Associació d’Hostaleria de la Conca de Barberà  i la Cooperativa  Fet a la Conca han signat un conveni de col·laboració vigent durant les Jornades Sabors de la Conca de Tardor  que es celebraran properament, amb l’objectiu de promocionar els productes de la Cooperativa (com els bolets, la tòfona, el safrà i les castanyes) entre els associats i els assistents a les jornades, oferint-los preus exclusius.

Per una banda, Fet a la Conca és una cooperativa de productes agroalimentaris de productors i elaboradors de la Conca de Barberà, presidida per Joan Cartanyà. Aglutina a 14 productors de la zona que elaboren formatges, licors, vins, embotits, safrà i diversos productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat. Es tracta d’una cooperativa que neix pel sentiment comú de donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les seves pròpies mans.

Per altra banda, l’Associació d’Hostaleria de La Conca de Barberà sempre ha tingut clara la seva aposta pels productes de proximitat, i la signatura d’aquest conveni és un pas més per promoure’ls i vincular-los a les cartes dels  establiments  de la comarca, i concretament aquesta tardor, als menús de les Jornades Sabors de La Conca de Tardor.