Panoràmica del pont Vell de Montblanc, dos anys després de la riuada

L'estafa d'una empresa de Montblanc que ja suma 300.000 euros i varis afectats

A dia d'avui, la xifra total de l'estafa s’enfilaria, segons els denunciants, fins a superar els 300.000 euros

Novetats sobre l'estafa que ha protagonitzat l'empresa Autocaravanes Sam de Montblanc. Els afectats van presentar, ahir dimarts dia 15 de març, una querella al jutjat de Valls. En aquest sentit, s'ha constituït un col·lectiu de  damnificats  per tal de vehicular les diferents queixes i tràmits al voltant d'aquesta problemàtica. De moment, unes 15 de persones afectades ja han fet la denúncia corresponent.

En aquesta querella els denunciants reclamen les responsabilitats de les persones que entre 2018 i 2019 van signar els contractes de lloguer amb opció a compra de les autocaravanes. No obstant això, s’han topat amb un gran inconvenient, el propietari de l’empresa va morir a inicis d’any.

Segons sembla, l'empresa muntava una mena de club de  socis. Ells tenien una sèrie de beneficis com una rendibilitat, l’ús de l’autocar durant uns quants dies de l’any i un recanvi passat 3 anys de la caravana utilitzada.

Amb l'obertura d'aquest procediment, ara els afectats confien que podran recuperar els  30.000 euros. De fet, la xifra total de l'estafa s’enfilaria, segons els denunciants, fins a superar els  300.000 euros estafats.

Segons ha avançat TAC12, en concret hi ha afectats de tot el territori, des de l’Aragó, passant pel Baix i l’Alt Camp, però sobretot, de la Conca de Barberà.

El negoci va començar com a taller de vehicles i a poc a poc va anar ampliant els seus serveis, entre ells el lloguer de caravanes. Ara, segons aquest mitjà, Autocaravanes Sam hauria defraudat més de 100.000 euros  de diverses famílies d’arreu de Catalunya. En concret, s'hauria quedat amb els diners de possibles compres per l’opció de rènting.