Detenció

Dos homes atraquen una gasolinera amb una arma blanca a l'Espluga de Francolí

Els autors de l'atracament van amenaçar la treballadora d’una benzinera amb un ganivet

Detinguts dos homes de 42 i 36 anys a l'Espluga de Francolí. Segons l'Espluga FM Ràdio, ahir dimarts dia 26 de juliol els Mossos d'Esquadra van detenir els dos espluguins acusats d'un robatori  amb intimidació que es va produir en una gasolinera de la comarca de l'Alt Camp el passat 17 de juliol.

Segons el mitjà, sobre les 10.00 h del matí els dos homes van ser localitzats i detinguts al municipi. Se'ls acusa d’haver amenaçat a la treballadora d’una benzinera amb un ganivet per endur-se la recaptació del local. Ara, els acusats passaran a disposició judicial.

El piròman de Valls hi torna

Nou incendi a la capital de l'Alt Camp. Ahir dimarts dia 26 de juliol a les 14.00 h, es va originar intencionadament un nou foc a la zona sud de Valls. Concretament, al camí dels Molins, en una zona de canyes, entre el carrer Montserrat i la carretera d'Alcover. Es tracta d'un espai molt proper als altres incendis que han succeït en les darreres setmanes, amb la qual cosa tot sembla indicar que també hauria estat provocat.

Deu efectius del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya van treballar en les tasques d'extinció del foc. Segons El Vallenc, el foc està emplaçat en un accés difícil. L’incendi es va originar a menys d’un quilòmetre de la residència Alba de Valls, però no es va temer per la seguretat dels residents, ja que l’incendi es trobava en direcció contrària.