El 'Dimecres Tapa' de Montblanc tanca amb 15.000 tapes servides

La sisena edició d'aquesta iniciativa també ha venut 13.000 copes de vi

El 'Dimecres Tapa', la ruta gastronòmica de l'estiu a Montblanc organitzada per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà, ha assolit un gran èxit de participació. En aquesta sisena edició, hi han participat 22 establiments de restauració. Durant vuit dimecres al vespre d'aquest estiu,  s'han servit unes 15.000 tapes i 13.000 copes de vi de la DO Conca de Barberà. Cada establiment ha elaborat tapes expressament per a la iniciativa, servides a un preu de 2 euros. Les tapes s'han maridat amb diferents vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora en la iniciativa, al preu d'1,5 euros cada copa.

    

Carme Vilalta, secretària de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà explica que l’entitat està molt satisfeta de la repercussió de la ruta. En aquest sentit,  l’associació considera que la ruta «és una aposta consolidada i segura pels restaurants. Actua com a un incentiu important per atraure clients els dimecres d'estiu. Alguns fan exclusivament la ruta de tapes, i altres la continuen sopant més tard als restaurants i bars. Molta gent surt en colla els dimecres, perquè hi ha la ruta». Vilalta recorda que el «Dimecres Tapa» és també una «eina important per promocionar l'oferta i la diversitat gastronòmica dels establiments, tot donant a conèixer els estils de cada cuina».

Una imatge del sorteig del 'Dimecres Tapa'.
Una imatge del sorteig del 'Dimecres Tapa'. | Cedida

 

 

Sorteig d'una caixa regal de cap de setmana

A més,  l'associació ha organitzat un sorteig entre els clients que han degustat les tapes de la ruta. Els participants a la ruta han segellat les consumicions en els restaurants corresponents, per optar a guanyar una caixa regal de cap de setmana per a dues persones. Aquest setmana s'ha realitzat el sorteig i la guanyadora és Maria Àngels Pere Nogués.

Els estaurants i bars dela Vila Ducal que, enguany, han participat són: Bar Casal Montblanquí, Cafeteria Garbí, Isama, Cal Jordi, Cal Xixonenc, Carnaby, Central Plaça, El Cortijo, El Comerç del Mallol, El Pergamí, El Seguici, L'Arc, L'Ocell Blau, La Canal 2, La Dolça Violeta, La Tocineria, Miric's, Sant Francesc Restaurant, El Call, Xurreria Sant Jordi, Cal Magret, i Ull de la Vila.