Equip de govern de l'Espluga de Francolí

Dimiteix Laura Ruiz de Porras, regidora de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí

Portava les regidories de Sanitat, Hisenda, Personal, Acció Social i també la segona tinença d'alcaldia

La  regidora  de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, Laura Ruiz de Porras Rosselló, qui portava les regidories de Sanitat, Hisenda, Personal, Acció Social i també la segona tinença d'alcaldia, ha presentat la seva renúncia per motius laborals. Ruiz de Porras és directora de l'Àrea Bàsica de Salut de Montblanc i, tenint en compte el context de pandèmia que estem vivint, el seu deure laboral no li permet seguir compatibilitzant ambdues responsabilitats. Així doncs, Laura Ruiz de Porras ha decidit renúncia com a regidora de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i ho ha exposat al ple municipal d'ahir dijous 25 de febrer.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Laura Ruiz de Porras va ser regidora de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí per primera vegada l'any 2011 com a cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència, la llista va treure dos regidors i va quedar a l'oposició. Al següent mandat, iniciat l'any 2015, va presentar-se amb la formació Som Espluga on va ocupar la posició número 5 i, guanyant les eleccions, va seguir com a regidora a l'oposició. Amb la mateixa formació, en les eleccions celebrades el maig de 2019 Laura Ruiz de Porras va ocupar la sisena posició de la llista i, per tant, després de l'obtenció de 7 representants escollits, ha format part de l'actual equip de govern del consistori.

La renúncia de Ruiz de Porras implica que Anna March Farré, la número 8 de la llista de Som Espluga a les darreres eleccions municipals, passarà a ocupar l'acta de regidora en substitució de Ruiz de Porras després de prometre el càrrec en el proper ple municipal previst pel 25 de març. A partir de llavors, es reorganitzarà el cartipàs de l'Equip de Govern per detallar les responsabilitats que assumirà March dins de govern.