Assistents a la roda de premsa d'avui

L'eBando comercial: una nova eina de comunicació i difusió de les botigues de l'Espluga de Francolí

Té per objectiu millorar la comunicació i difusió d'ofertes, promocions comercials i informació d'interès comercial del municipi

S'ha presentat l'eBando comercial de l'Espluga de Francolí. És una eina de comunicació i difusió comercial per a tots els comerços i empreses del municipi. Aquest serà un recurs digital en format de canal de difusió comercial adreçat a la ciutadania de l'Espluga de Francolí i la comarca. 

El nou  canal de comunicació  vol connectar amb el públic local i comarcal, que en molts casos ja empra l'eBando com a eina per rebre comunicacions oficials dels ens municipals. Està destinat específicament a fer difusió comercial. També permetrà deixar de fer aquest tipus de comunicació pel canal oficial i la veu pública de l'Ajuntament de l'Espluga, centralitzant tota l'activitat comercial en un nou canal. 

Serà gestionat per la Unió de Botiguers i Empreses de l'Espluga. Es tracta de l'entitat representativa del comerç local del municipi. Per a rebre les comunicacions de l'eBando comercial, cal disposar de l'aplicació de mòbil "eBando", una app de descàrrega gratuïta per a iOS i Android.

Els comerços i empreses podran fer ús d'aquesta eina a través d'un formulari on s'hi registraran les peticions. Aquest servei que gestiona l'entitat compta amb unes condicions de publicació i d'ús i un preu associat. Empreses i comerços a més disposaran de tres publicacions gratuïtes durant l'any.