Imatge d'una plaça de Sarral sota els porxos

Impulsen un programa d'educació sexoafectiva per a persones joves a Sarral

Totes les activitats són gratuïtes, però per poder-hi participar cal inscriure's prèviament

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà impulsa un programa d'educació sexoafectiva amb perspectiva de gènere. Està adreçat a persones joves  i emmarcat en el Pla Local de Joventut del municipi.

El programa constarà de 3 activitats que es duran els dies de  Setmana Santa aprofitant que els centres educatius són tancats. La primera activitat, anomenada "Parlem de SEXualitat" es durà a terme el dilluns, 11 d'abril  en dues sessions. La primera sessió que serà a les 17.00 h està adreçada a persones de 12 a 17 anys.

La segona sessió que serà a les 19 h està adreçada a persones a partir de  18 anys. Aquesta activitat es realitzarà a la sala Anton Mateu del Casal de la Gent Gran de Sarral i anirà a càrrec de l'entitat Genera.

El dimarts, 12 d'abril tindrà lloc un taller adreçat només a homes que s'anomena "Si home! Un espai segur de trobada entre homes per compartir i acompanyar-nos". Aquest taller es durà a terme a les 18.00 h a la sala Anton Mateu del Casal de la Gent Gran i anirà a càrrec de Joan Ferré Puig, educador social i terapeuta sistèmic.

Finalment, dimecres 13 d'abril a les 22.00 h a la sala Anton Mateu del Casal de la Gent Gran es durà a terme un  Cinefòrum amb el visionament d'una pel·lícula del 2016 que explora la masculinitat i la sexualitat a través d'un jove afroamericà. Aquesta pel·lícula ha estat nominada a vuit Oscars i guardonada amb tres. La pel·lícula no està recomanada a menors de 16 anys.

Totes les activitats són  gratuïtes, però per poder-hi participar cal inscriure's prèviament.