el-foraster-vimbodi

Vimbodí i el Monestir de Poblet aconsegueixen enamorar Quim Masferrer amb 'El Foraster'

Un dels moments més emotius del programa va arribar amb el poema i el record que va tenir el Pere, el pastor, cap al seu amic mort

El programa 'El Foraster' de TV3 va fer parada, ahir dilluns 20 de gener a la nit, a Vimbodí i Poblet. Quim Masferrer va fer estada durant 48 hores en aquest poble de la Conca de Barberà per visitar els principals atractius del lloc i descobrir de primera mà el conjunt monàstic. 

El mestre vidrier Paco Ramos, del Museu del Vidre; el Clàudio, l'home que canta; l'Alfons del cinema El Foment, i el Pere amb el seu ramat van ser els quatre cracs encarregats de vertebrar el programa, tots ells recomanats per la Maite  del bar més antic de Vimbodí, que va ser l'autèntica guionista de la nit. A més, el cultiu de la tòfona del Cisco i el Dídac, i la visita a la pirotècnia van ser alguns dels altres atractius que el personatge televisiu va trobar al llarg del seu recorregut pel municipi. 

Masferrer també va descobrir el Monestir de Poblet, un dels conjunts monàstics més importants d’Europa, de la mà d'un dels guies més apassionats del territori. De fet, el presentador de TV3 va reconèixer que el David va aconseguir enamorar-lo amb les seves explicacions i la bellesa monumental  del monestir. 

Finalment, el programa va acabar d'una manera espectacular amb un castell de focs artificials gentilesa del Miquel, de la Pirotècnia Catalana, i el presentador va ser l'encarregat d'encendre la metxa final.