Estrena espectacle Conrear a Santa Coloma de Queralt

Conrear, l'espectacle de Santa Coloma de Queralt que posa en relleu l'entorn rural

Es tracta d'una coproducció del Danseu Festival

Santa Coloma de Queralt ha presentat Conrear, un espectacle  comunitari liderat per la companyia d’Albió Crea Moviment, una coproducció del  Danseu Festival  i l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, amb la col·laboració d’ApdC – Carretera i dansa.

L’objectiu del projecte ha estat desenvolupar una proposta participativa i comunitària interpretada per infants i joves de la comarca, que vinculi el cos, la dansa i el moviment amb altres aspectes de la vida quotidiana. L’espectacle és el resultat d’un taller realitzat a Santa Coloma durant l’última setmana d’agost, on participants i organització han treballat en la creació i l’evolució de l’obra. Es busca que els participants surtin dels rols establerts, trobin noves maneres d’expressió i creïn conjuntament la narrativa i les  coreografies a través de la identitat, l’entorn, els orígens i la terra.

El paisatge  de secà ofereix una escenografia  natural autèntica, pedres i rodes de tractor són els elements que ajuden a representar les tasques vinculades a la vida rural, mentre la música i la poesia acompanyen l’espectador amb una nova mirada que li permet apreciar l’art en plena natura.