som-espluga

Som Espluga concreta una vintena de reunions amb les associacions espluguines

L’objectiu de les trobades és conèixer més a fons el funcionament, les preocupacions o les necessitats de cada col·lectiu i també escoltar les seves propostes de millora

Som Espluga s’ha posat en contacte amb les entitats del municipi i també amb diversos organismes i col·lectius locals i comarcals per tal de poder-s'hi reunir i conversar sobre les inquietuds i necessitats de cada grup. De moment s’han concretat més d’una vintena de trobades i està previst que en les properes setmanes se’n puguin anar fent d’altres, ja que l’interès per part de les organitzacions ha estat notable.

L’objectiu de les trobades és intercanviar opinions i conèixer més a fons les preocupacions i necessitats de tots els col·lectius. Som Espluga vol conèixer d’aprop el teixit associatiu del poble i mantenir-hi una relació continuada, així com amb altres institucions i empreses de la població. Aquestes trobades també serveixen perquè les entitats i organismes coneguin les persones referents de cada àmbit que conformen la llista electoral de Som Espluga.

  

En aquest sentit, el partit polític es va reunir amb la majoria d’aquests agents abans de les darreres eleccions municipals i en alguns casos ha fet seguiment de les principals accions i/o preocupacions d’alguns col·lectius, reunint’s-hi durant l’actual legislatura.

 
som-espluga
Fotografia de la trobada amb els membres del Pessebre Vivent | Som Espluga

 

El projecte de Som Espluga

  

Som Espluga es va presentar per primera vegada a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015, unint diversos sectors d’esquerra i amb la idea de crear una alternativa al govern municipal actual i treballar conjuntament per una Espluga on es posi l’interès en la ciutadania, fent una gestió municipal més plural, participativa, inclusiva i  transparent. En les passades eleccions Som Espluga va ser la llista més votada amb 867 vots, tot i que el pacte entre David Rovira i Antonio Vendrell portés als cinc regidors de Som Espluga a l’oposició.

Durant aquest temps, Som Espluga ha aportat una vuitantena de propostes al ple i ha fet més de 450 preguntes a l’equip de govern per tal de dur a terme un seguiment actiu i fiscalitzar la seva acció en tots els àmbits. Actualment, Som Espluga ha presentat la seva llista electoral per a les properes eleccions municipals amb Josep M. Vidal Minguella com a cap de llista.  

Potser també t'interessa: