estafa-matalassos-montblanc

Alarma a Montblanc per una possible estafa telefònica en la neteja de matalassos

L'empresa Tempur, especialitzada en el sector, ha presentat una denúncia per la suplantació de la seva identitat per persones desconegudes

La Policia Local de Montblanc ha emès una alerta a través de les seves xarxes socials informant d'una  possible estafa en el servei de neteja de matalassos.  Segons sembla, diversos veïns de la capital de la Conca de Barberà haurien rebut trucades oferint aquest servei sense cap cost o bé amb un 50% de descompte.

Els afectats denuncien que els estafadors utilitzen el nom d'empreses reconegudes en el sector com Tempur o bé truquen en nom del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Arran dels fets, ha estat la mateixa empresa Tempur qui ha presentat una denúncia per la suplantació de la seva identitat per persones desconegudes, ja que asseguren «que feien servir el nom per donar confiança a les persones».

La Policia Local i el mateix Ajuntament de Montblanc han advertit a la població d'aquesta possible estafa i demanen molta precaució si es rep una trucada d'aquest tipus i es vol concertar una cita al domicili, ja que «es corre el risc de ser estafats o bé patir un robatori». També es recomana que davant de qualsevol dubte o consulta, els veïns s'adrecin a la policia i exposin la situació.