riuada-solidaria

Ple absolut al Gran Concert de la Riumuntada de l'Espluga de Francolí

Joan Rovira, Itaca Band, Buhos, Porto Bello i Banda Neon van ser els encarregats de fer gaudir més d’un miler de persones

Riuada Solidària va celebrar aquest passat divendres el Gran Concert de la Riumuntada amb les actuacions musicals de grups de primer nivell: Joan Rovira, Itaca Band, Buhos, Porto Bello i Banda Neon van ser els encarregats de fer gaudir més d’un miler de persones aplegades a la carpa instal·lada al pàrquing del Pavelló del Casal de l’Espluga.

Els diners recaptats serviran per ajudar econòmicament els damnificats de l’Espluga de Francolí a causa aiguats del passat 22 d’octubre. El concert arriba dos mesos després de la llevantada i va ser possible gràcies a la col·laboració dels grups de música, dels voluntaris i de diverses institucions privades i públiques. Aquest ha estat un dels últims actes de Riuada Solidària, tot i que encara queden propostes com un sorteig o un partit de futbol.

Sorteig de diversos donatius

Avui dilluns 23 de desembre es comencen a vendre tires d’1 euro per tal de participar en el sorteig de la Riuada Solidària. Diversos particulars, artesans o entitats com museus d’arreu de Catalunya han donat objectes, il·lustracions o entrades per sortejar i continuar recaptant diners. Les tires es podran comprar fins el 31 de desembre a diversos establiments de l’Espluga de Francolí: Bar del Casal, Índex, Cal Tullet, Floristeria Civiflor i Xarcuteria Glòria. També se’n podran adquirir el dissabte 28 de desembre a la Cursa de la llufa del Club Atlètic Espluguí o el mateix dia durant el partit entre UE Espluga – Agrupació Barça.

El material que se sorteja estarà exposat a un local del carrer Lluís Carulla, al costat de la Font de la Tendera.  El sorteig es farà davant de notari el 3 de gener de 2020 i els números premiats es donaran a conèixer públicament a la web de la Riuada, xarxes socials i a l'acte del Teatre del Casal de la Nit de Reis, el 5 de gener. Posteriorment, es concretaran uns dies i hores de recollida dels premis en els dies següents.

Números de compte oberts fins al 31 de desembre

D’altra banda, cal recordar que els números de compte de la Riuada, tant de l’Espluga com de Montblanc, continuaran oberts fins el pròxim 31 de desembre de 2019 per tal que qualsevol pugui fer un ingrés i ajudar les famílies afectades directament pels aiguats. Al gener s’obrirà una altra fase amb la redacció d’unes bases perquè els damnificats puguin presentar projectes  per tal de repartir els diners recollits.