Guanyadora amb el premi de 2021

Èxit rotund en la V edició del Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet

El concurs es va dur a terme el dissabte 29 de maig i va comptar amb un total de 31 concursants

Satisfacció de l'Ajuntament de  Vimbodí i Poblet pel bon nivell de participació que ha recollit la V edició  del Concurs de Pintura Ràpida  Potau-Campdesuñer, que es va dur a terme aquest dissabte, 29 de maig, en alguns dels racons de més interès paisatgístic del municipi i que, amb aquesta edició de 2021, es recupera una de les cites artístiques més interessants de la localitat després d'un any d'aturada a causa de la pandèmia.

L'edició d'enguany va comptar amb la participació de 31 candidats, que durant el matí van dedicar-se a immortalitzar sobre les seves teles alguns dels espais més emblemàtics de la localitat. «Per a nosaltres, després de molts mesos de vida cultural més reduïda ha estat un veritable èxit només el simple fet de veure el municipi ple de vida i d'artistes a punt de posar-se a treballar per destacar la seva singularitat i, per aquest motiu, els volem agrair a tots i totes la seva dedicació», expressa l'alcalde del municipi, Joan Canela.

El concurs va finalitzar amb un dels moments més importants, l'entrega de premis. L'edició d'enguany entregava un total de 5 guardons que van recaure en les següents persones: el primer premi, dotat amb 700 euros, per l'Aida Mauri Crusat; el segon premi, dotat amb 500 euros, per l'Antonio Mariscal Luque; el tercer premi, dotat amb 300 euros pel  Miguel Carlos Montesinos Aragonès; el quart premi, dotat amb 100 euros, pel Joan Pons Duran, i el premi especial 'Vil·la Vidriera', dotat amb 700 euros pel  Julio Garcia Iglesias.

Com en anys anteriors, la inscripció en el certamen era  gratuïta. El jurat del concurs d'enguany estava format per Manel Margalef, director del Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona; Francesc Farré, responsable de l'antiga escola de pintura 'Damià Roig' de Vimbodí i Poblet; Joan Potau, net del pintor Joan Potau i Martell i, finalment, Rosa Palau, regidora d'Entitats i Ensenyament de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet.