Assistents a la roda de premsa

L'Espluga de Francolí presenta una nova edició del Faistiu amb un caire més juvenil

Aquesta edició ve carregada de moltes novetats de lleure i educatives

El Faistiu de l'Espluga de Francolí agafa un caire més juvenil. Per aquest motiu, enguany la majoria d'activitats van dirigides a joves  d'entre 12 i 30 anys. A més, aquesta edició ve carregada de moltes novetats de lleure i educatives.

El dilluns dia 19 de juliol hi ha una de les principals novetats. Serà una gran cursa d'obstacles amb inflables d'aigua on hi podran participar els menors de 12 anys a primera hora sense competir. A partir de les 19.00 h, els majors de 12 anys podran fer-ho amb una modalitat més competitiva.

Com a novetat d'aquest any hi haurà una xerrada, el dimarts dia 20 de juliol a les 19.00 h al Casalet amb l'ONG de vigilància i salvament marítim Open Arms. Una altra de les novetats destacades és un escape room que es farà pels carrers del nucli antic.

Aquest està pensat perquè puguin participar moltes persones, ja que hi haurà disponibles moltes hores per resoldre l'escape room. Els grups podran ser d'un mínim de dues persones i un màxim de sis i s'hauran d'inscriure prèviament per poder-hi participar, és un acte gratuït.

Per altra banda, es conserven actes i jocs que ja són tradicionals dins la setmana de la joventut. Per exemple, el cinema a la fresca, la caminada nocturna, el concurs de paelles o el joc de la pastanaga assassina.

Aquest any el tast de vins es trasllada dins el celler VidBertus, els vins estaran maridats amb les tapes del restaurant Forevents. Aquest tast tindrà un preu de 8 euros i les places són limitades.