Els 4 regidors d'ERC en la roda de premsa

«Sortiu d'aquí»: Una regidora de Montblanc denuncia faltes de respecte de l'alcalde

El fets van passar al final de la cavalcada de Reis, a la plaça Major

Enrenou polític durant la cavalcada dels Reis d'Orient a Montblanc. En aquest sentit, lluny de calmar les tensions que actualment existeixen entre els diferents partits polítics del plenari de la vila ducal, el 2023 ha començat de la pitjor manera possible. Segons denuncia la regidora  Judit Pere a través de les xarxes socials, la nit del 5 de gener ella mateixa i Carme Pallàs, una altra regidora del plenari, van patir un fet «lamentable» de la mà de Pep Andreu, alcalde de la capital de la Conca de Barberà.

Pere explica que «estàvem les dues situades a la banda dreta de la porta de l'ajuntament mirant com feien, els Reis, l'entrada a la plaça quan, de sobte, el senyor alcalde, cridant-nos, ens va dir que sortíssim d'allí, que ell era l'alcalde i que ens poséssim darrera». La regidora diu que Pep Andreu «va retreure que si volíem ser al davant, quan nosaltres l'únic que estàvem fent era mirar cap a fora. Evidentment, ens vam retirar».
 

Aquests fets van passar davant la mirada atònita dels centenars de persones que en aquell moment es trobaven a la plaça. «També hi havia la presència de les 3 patgesses, el jutge de pau i altres companyes i companys de l'ajuntament», exposa Judit Pere.

«El perquè no ho hem dit fins ara és perquè en tot moment vam voler que la rebuda i la festa continués amb normalitat. Però no tolerarem cap més crit ni falta de respecte perquè fins avui encara som representants de l'ajuntament escollides democràticament», sentencia la regidora d'ERC.