Una veïna de Belltall (Conca de Barberà) enforcant alls al portal de casa seva

Tots els actes: Belltall celebra la XIII Festa de l’All de la localitat

La programació s'ha dut a terme durant el cap de setmana passat

Belltall  ha viscut, aquest passat cap de setmana, una nova edició de la Festa de l'All. Els actes van començar el dissabte dia 6 a les 10.00 h del matí, amb l'obertura de la parada de venda d’alls de la collita 2022 i altres parades amb productes de les nostres contrades.

A la mateixa hora, es va inaugurar l'exposició, “Sobirania alimentària a Catalunya” d’Arran de Terra. Posteriorment, es va dur a terme la presentació del llibre “Entre mans. Dones pageses, dones dempeus”, amb Laia de Alhumada (autora), Nati Ninot i Dolors Cintas i el sorteig de samarretes de productes de proximitat.

A l'hora del vermut, es va fer una batucada a la plaça de l’Església, a càrrec del grup  Bombastik Percussió. A la tarda,a partir de les 18.00 h, va ser el moment per la música amb el Concert a l’església de Pere de Belltall amb Séance, duet de violoncel i piano, a càrrec de Romina Sevilla i Gerard Moreno. També hi va haver cava i coca dolça per a tothom, a l'acabar l'actuació.

Activitats joves a Solivella

Per altra banda, tornen les activitats joves de Solivella que tenen lloc just abans de Festa Major. Enguany les activitats s’han concentrat sobretot els dies 8 i 9 d’agost. El dilluns dia 8 d'agost a les 11.00 h i a les 16.00 h als baixos de Cal Mateu tindrà lloc un torneig de FIFA. A les 18.00 h a la pista de futbol hi haurà un brau mecànic i un inflable anomenat Giravolta, ambdues atraccions adreçades a infants i joves.

També a les 18.00 hh al Paller hi haurà el parc mòbil de bicicletes i el taller de manteniment de bicicletes gràcies a la col·laboració del Servei Català de Trànsit. Al vespre, a partir de les 21.30 h al Castell hi haurà jocs de nit amb llanternes.

El dimarts, 9 d’agost es realitzarà una gimcana infantil a les 18.00 h a la plaça Major i una nit de cinema a la fresca a les 22.00 h a la plaça de la Diputació. Finalment, el divendres dia 12 a les 8.00 h del matí tindrà lloc la pedalada popular que conclourà amb un esmorzar a les 10.00 h.

Les activitats joves són organitzades per l’Ajuntament de Solivella i l’Associació Juvenil AiAi LuJuvent en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.